Bensinkort

Att skaffa sig ett bensinkort är smart sätt att få billigare bensin. Innan du väljer att skaffa ett bensinkort ska du dock alltid jämföra möjligheterna som marknaden har att erbjuda. Statoil kan erbjuda två olika bensinkort. Dessa är Statoil Privatkort och Statoil Företagskort. Inom segmentet Statoil Privatkort finns Kontantkort, Ungdomskort U26 och Betalkort. Med Kontantkortet får du en bonus varje gång du tankar samt en drivmedelsrabatt på 15 öre/liter.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

Då du samlat ihop till en bonus på minst 100 kr så kommer du att få en värdecheck hemskickad till din brevlåda. Denna värdecheck kan du använda för att handla med på någon av Statoils stationer, eller lösa in den mot kontanter. Det kostar inget att ha Statoil Kontantkort. Ungdomskortet U26 är bensinkortet som riktar sig till dig som är mellan 18 och 25 år. Detta bensinkort fungerar som ett Statoil Betalkort.

Skillnaden är att Ungdomskortet U26 kan fås med en lägre kredit. Bensinkortet är gratis och du som innehavare kommer att få ta del av fina erbjudanden och förmåner. Statoil Betalkort är också ett avgiftsfritt betalkort. Dina inköp med kortet samlas på en faktura. Du slipper att betala ränta såväl som faktureringsavgifter. Statoil Betalkort kan användas på Scandic hotell men även i många parkeringsautomater.

I Statoil Företagskortssegment ingår Lätt Trafik i Skandinavien, Tung Trafik i Skandinavien, Lätt Trafik i Europa, Tung Trafik i Europa, Tvåkort Lätt Trafik och Tvåkort för Tung Trafik. Fundera på vilket kort som kan passa bäst för just ditt företag. Om du tankar för mer än 1 200 liter på ett år så får du Statoils Guldkort. Det innebär en dubbelt så hög bonus på allt som du handlar.

Om du som privatkund väljer att skaffa ditt bensinkort hos Preem kan du välja mellan Preem Privatkort och Preem Bonuskort. När du skaffar ett bensinkort hos Preem så tankar du billigare. Du kan även använda kortet när du handlar saker i Preems butiker. Preem Privatkort är ett mycket flexibelt bensinkort. Räntan på de pengar som du sätter in är bättre än ifall du skulle sätta in pengarna på banken. Med Preem Privatkort kan delbetala din faktura. Preem Bonuskort är precis vad det låter som. Du får helt enkelt en bonus varje gång som handlar.

Att skaffa sig Preem Bonuskort är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill ha Preem Privatkort, men likväl vill erhålla rabatt då du tankar. Du ansöker enkelt om ett bensinkort på Preem på företagets webbplats. Vidare kan du även hämta en ansöka om kort på din bemannade Preem-station. Preem erbjuder ett flertal olika bensinkort till företag. Således ska du alltid ta dig tid och jämföra vilket bensinkort som kan vara mest aktuellt för dig och ditt företag.

OKQ8 erbjuder tre olika bensinkort till privatpersoner. Dessa är OKQ8 Mastercard, OKQ8 Kreditkort och OKQ8 Kontantkort. Med ett OKQ8 Mastercard så samlas alla dina inköp på en faktura. Denna faktura kommer en gång i månaden och du väljer själv om du vill betala allt samtidigt eller dela upp din betalning. Med OKQ8 Kreditkort kan du också välja om du vill betala allt på fakturan eller dela upp betalningen.

Kombinerar du ditt kort med ett medlemskap så handlar du med återbäring. Vidare får du ta del av OKQ8s medlemserbjudanden. OKQ8 Kontantkort går att koppla till ett servicekonto. Här kan du sätta in upp till 50 000 kronor som du får ränta på. OKQ8 har sju olika företagskort. Dessa är Företagskort, Drivmedelskort 1, Drivmedelskort 2, Dieselkort, Fordonskort/Förarkort, Stationskort och Företagskort Mastercard. Fundera noga igenom vilken typ av bensinkort som kan vara aktuellt för ditt företag.