ICA kundkort

ICA står för Inköpscentralens Aktiebolag och är, inom dagligvaruhandeln, Nordens ledande köpmannakooperativ. Samverkan mellan de olika ICA-handlarna sker genom ICA Förbundet. För dig som gör dina livsmedelsinköp på ICA är det en god affär att skaffa sig ICA kundkort. Du hittar en ansökningsblankett i din ICA-butik. Den ifyllda blanketten lämnar du sedan i kassan. Därefter tar det inte särskilt lång tid innan du får hem ditt Ica kundkort med posten.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

ICA erbjuder två olika kundkort. Det ena kundkortet har kredit. Du kan sätta in pengar på ditt ICA kundkort genom företagets Internetbank, såväl som via postgiro, bankgiro eller autogiro. Om du har ett ICA kundkort med kredit så innebär detta att du kan välja att betala dina inköp i efterskott, mot faktura eller genom delbetalning.

Med ICAs kundkort åtnjuter du mängder av förmåner. Som innehavare av ett ICA kundkort får du ICA Bonus på alla dina inköp. Bonusen kommer i form av en bonuscheck. När du samlat ihop 2 500 poäng får du 25 kr, 5 000 ger dig en bonuscheck på 50 kronor och vid 7 500 poäng så får du en bonuscheck på 75 kronor. Förutom detta får du också 2 000 startpoäng när du tecknar dig som Bonus-kund.

Vidare får du även rabattkuponger hem i brevlådan. En annan mycket stor fördel med att ha ett ICA kundkort är att du får hem tidningen Buffé. Här hittar du mängder av spännande och välsmakande recept. Buffé utkommer en gång i månaden. När du har ett ICA kundkort så blir det också lättare att få överblick över matkostnaderna.

Varje månad så får du ett kontoutdrag hemskickat. På så vis blir det enklare att göra upp en matbudget. Om du vill få ett saldobesked så kan du fråga i kassan. Annars kan du också ringa till talsvar på telefonnummer 033-47 47 40. I de butiker som har ICA Kundkort terminal i kassan så har du möjlighet att avrunda den summan som du handlar för. I samband med ett köp kan du få kontanter upp till max 300 kronor.

Om du som innehavare av ICA kundkort flyttar till en ny adress så ska du skicka en adressändring. Din adressändring kan du göra via e-post eller via telefon. För att nå Kundservice ringer du 033-47 47 90. De har öppet måndag till fredag mellan 07.30 till 18.00.
ICA är ett företag som sätter kundens säkerhet i första rummet. All kundinformation behandlas som konfidentiell och lämnas inte ut till någon utomstående.