MasterCard

Den internationella organisationen MasterCard tillhandahåller betal- och kreditkort. MasterCard grundades 1966 och har sin bas i Purchase, New York. Innan du skaffar ett MasterCard är det alltid en god idé att jämföra deras olika kort. Försök hitta det MasterCard som passar bäst för just dina behov. Med ett MasterCard har du möjligheten att betala på de flesta platser över hela världen. Alla de kort som MasterCard erbjuder innebär säkra betalningar.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

De kort som MasterCard kan erbjuda sina kunder är kreditkort, betalkort, bankkort, förbetalt kort och företagskort. Om du väljer att skaffa ett kreditkort hos MasterCard så ger detta dig möjligheten att dela upp dina betalningar. MasterCard har fyra olika typer av kreditkort. Dessa är MasterCard standardkort, MasterCard Guldkort, MasterCard Platinakort och World Siqnia MasterCard. Ju mer exklusivt ett kreditkort är, desto fler förmåner är länkade till kortet. Beträffande World Siqnia MasterCard så finns exempelvis ingen förbestämd inköpsgräns.

När det gäller MasterCard betalkort så möjliggör dessa inköp upp till din kreditgräns. Då du får fakturan för dina inköp med ditt MasterCard betalkort så måste du betala hela beloppet. Vidare kan du skaffa MasterCard bankkort. Ett MasterCard bankkort är ett smidigt betalningsmedel då det är direkt kopplat till ditt bankkonto. Då du betalar med kort slipper du att tänka att ha med dig kontanter. Som innehavare av ett MasterCard bankkort kan du enkelt hålla ordning på dina utgifter. I den månatliga fakturan finns samtliga dina köp specificerade.

MasterCard också ett förbetalt kort. Det innebär att du har ett, på förhand bestämt, belopp som du får handla för. Med ett MasterCard av denna typ slipper du månadsfakturor. Ett förbetalt MasterCard kan du använda på många platser över hela världen. MasterCard erbjuder även tre olika typer av företagskort. Dessa är MasterCard Business Card, MasterCard Corporate Card och MasterCard Inköpskort. Med MasterCard Business Card får du kontroll över utgifterna. Vidare innebär MasterCard Business Card att man får tillgång till olika rese- och företagstjänster.

MasterCard Corporate Card och MasterCard Inköpskort är kort som hjälper ditt företag att minska sina kostnader. Det blir också enklare att hantera kostnader för exempelvis representation, tjänsteresor, kontroll och inköp. För att ansöka om ett MasterCard vänder du dig till någon av de banker eller finansbolag som ger ut kort. I regel hittar du ett ansökningsformulär om MasterCard som du kan ladda ner från kortutgivarens hemsida. För frågor om de olika MasterCard-korten kan du även vända dig till den aktuelle kortutgivarens kundservice.

Skulle du bli av med ditt MasterCard ska du höra av dig till MasterCard Global Service TM. Kundtjänsten är öppet dygnet runt, årets alla dagar. Du får hjälp på ditt eget språk. Du vänder dig till MasterCard Global Service TM för att rapportera om ett förlorat kort, för att erhålla ett ersättningskort, när det gäller förskott i kontanter, för att hitta en bankomat som accepterar ditt kort, men också för att få tillgång till kontoinformation och de förmåner som är kopplade till kortet.